lördag 31 januari 2009

A challenger appears

Jag tänkte berätta en kort historia om min vän A. A är något äldre än oss andra, men han får hänga med oss ändå, eftersom han går på skolan. Han är väldigt förtjust i Jack Daniel's och cola, vilket har lett till flera mer eller mindre misslyckade kvällar.

I onsdags hånglade han och över 9000 andra killar med samma tjej på kåren. Skillnanden mellan A och alla andra killar var att A faktiskt lyckades få hennes nummer, något ingen annan klarade av (enligt utsago). I går, efter att han druckit fyra groggar, tyckte A att det var dags att skicka ett kort sms till tjejen i fråga. Hon är en av de nya internationella studenterna, varför A valde att skriva på engelska.

Svaret han fick var dock på svenska, något i stil med "[Tjejen i fråga] får allt hon behöver av en riktig man. Lessen killen."

Här skulle en normal man bara svälja stoltheten, sluta skicka sms och posta hennes telefonnummer på Internet tillsammans med ett par photoshopade bilder. Men inte A. Han valde att istället mms:a en bild på sin erigerade köttflöjt som svar. Sen dissade han oss och gick till Bongo istället.

Good bloody game.

1 kommentar:

Anonym sa...

Och nu finns det uppdateringar om detta. Natten mellan måndag och tisdag kl 01.19 kommer ett sms från flickan ifråga: Are you sleeping?
A: No, I'm trying to.
Flicka: Can I come over to you now or tomorrow?
A: Why would you want to do that?
Flicka: Lol, why do you think?
A: I was informed you already got everything you needed.
Flicka: Sorry about that, my friends being bored and evil.

(efter lite mer sms:ande kom faktiskt flickan över och hade sex i lite mer än 40 minuter med A. Och vill nu ha mera såklart.)

Till slut kan även en sådan stolle som A alltså lyckas. Så än finns det hopp för alla smala och klena killar därute! Yehaaw.